Позивамо вас да гласате да се у општини Смедеревска Паланка изгради Coca-Cola активна зона

поставио/ла Милан Милошевић 10.06.2013. 04:42   [ ажурирано 10.06.2013. 04:47 ]
Позивамо вас да гласате да се у општини Смедеревска Паланка изгради Coca-Cola активна зона. Гласајте на сајту Кока-Коле (Coca-Cola) или на Фејсбук страни.
Како бисте могли да гласате, први пут је потребно да се региструјете (уношењем корисничког имена и лозинке), а једна особа може да гласа једном дневно.
Општине су подељене у три категорије према броју становника – мале, средње и велике. По 15 општина са највећим бројем гласова у свакој категорији (укупно 45) добиће Coca-Cola активну зону.
Можете гласати за једну општину, а по завршетку гласања можете додатно општини предложити микролокацију на којој желите да буде изграђена Coca-Cola активна зона. Финалну одлуку о микролокацији изградње Coca-Cola активне зоне не доноси Coca-Cola систем, већ победничка општина.
Пројекат изградње 45 Coca-Cola активних зона на отвореном Coca-Cola систем реализује у сарадњи са Министарством регионалног развоја и локалне самоуправе, Националном алијансом за локални и економски развој (НАЛЕД), Радио-телевизијом Б92 и компанијом Rinigier Axel Springer.


Comments