Обавештење о постигнутим успесима наших ученика

поставио/ла ОШ ХРШ Информатика и рачунарство 17.05.2011. 05:15   [ ажурирано 17.05.2011. 05:20 ]
На државном првенству Србије у боксу које је одржано 30. 4. и 1.5. у Лозници златну медаљу у својој категорији освојио је наш ученик из 7/3 – Душан Јањић. Честитамо му на овом великом успеху и желимо још златних медаља у његовој спортској каријери.
Дана, 12.5.2011. године две драмске групе из наше школе учествовале су на фестивалу „МАДЕС“. Као најбоља награђена је представа „Трапави Алибаба“ у режији учитеља Мирослава Михајловића, који је добио признање жирија за најбољу режију. Ансамбл ове представе добио је похвалу за најбољу сценографију. Диплому за глумачко остварење добио је Алекса Живковић (6/2) за улогу духа Аладина. Похвале за глумачка остварења добили су: Никола Старчевић 8/2, Анђела Сретеновић 8/4 и Милена Секулић 7/3.

Embed gadget

Друга драмска група наше школе учествовала је представом „Пипи на квадрат“ у режији наставница Марине Михајловић и Соње Которчевић. Диплому за глумачко остварење добила је Жељана Грујић 5 разред, за улогу Мале Пипи. Ђорђе Арсић 8/2 добио је похвалу за глумачко остварење.

Embed gadget

Честитамо свим ученицима и наставницима на постигнутим успесима и похваљујемо све који су учествовали у припреми и извођењу ових представа.
Користим прилику да вас обавестим да је од 16. до 22.5. Недеља борбе против дистрофије. Молим ученике и запослене да се укључе и допринесу, у оквиру својих могућности, у борби против ове тешке болести. Новчане прилоге можете дати купованим маркице у нашем рачуноводству чија је цена 20 динара. Новац ће бити усмерен на побољшање здравственог и социјалног положаја дистрофичара и инвалида, међу којима је знатан број деце и омладине.
Comments